Hvem er ansvarlig

Behandlingen av dine personopplysninger er det jeg selv som er ansvarlig for. Teknisk sett mitt foretak med organisasjonsnummer 980 262 642 i Brønnøsundregistreret.

Jeg bruker også noen tjenester som i praksis blir å behandle opplysninger i noen tilfeller, nemlig format.com (personverninfoside) og MailChimp (personverninfoside). I tillegg kan du betale via PayPal i nettbutikken, og de har også en personverninfoside.

Dette nettstedet bruker ikke Google Analytics.


Formålet med innsamlingen av data

Jeg samler inn opplysninger av disse årsakene:

  • for å gjøre det mulig å holde kontakt med de som er interessert i oppdateringer om arbeidet mitt enten fordi de er avbildet eller har meldt sin interesse feks under utstillinger eller på nettsiden
  • for å tilpasse / gjøre tilgjengelig forhåndsvisninger av oppdragsfoto eller andre prosjekt jeg gjør i samarbeid med noen
  • for å gjennomføre handel i butikken
  • for å ta imot henvendelser via kontaktskjema på nettsiden

Jeg samler ikke inn opplysninger for å sende uønsket epost eller lignende. Jeg er kunstner, ikke slask :-)


Lagringens varighet

Kontaktdata (typisk epostlister) knyttet til mine kunstprosjekt vil minst en gang i året bli vurdert i forhold til prosjektets aktualitet. På et tidspunkt vil de som står der bli invitert til å komme over på en mer generell liste som jeg vil bruke så lenge jeg arbeider med kunst.

Tilpassinger av nettstedet (type passordbeskyttede sider) basert på brukernavn / passord vil bli lagret til prosjektet slettes fra nettstedet.

Ved handel i butikken vil opplysningene bli lagret for å gjennomføre handelen, og - i relevant form - for å oppfylle regnskapsmessige krav, eller etterrettelighet i forhold til kjøp av nummererte verk.

Opplysninger mottatt gjennom kontaktskjemaet, og lignende korresponanse, vil lagres som epost hos meg.


Dine rettigheter

Ta kontakt med meg hvis du ønsker innsikt i hva jeg har lagret, trenger å slette eller endre dem, har bestemte ønsker om hvordan opplysningene blir behandlet. Jeg er bare en kunstner og har ingen interesse i å gjøre deg fortred!

Dersom du ønsker å klage på min behandling av personopplysninger, må du ta kontakt med Datatilsynet i Norge eller et tilsvarende organ der du bor eller et regelbrudd har funnet sted.


Kontakt meg om personvern!

Theodor With, tlf 938 86 338

Bergsbakken 3, 7052 TRONDHEIM

theodor@theodorwithfoto.no

Using Format